those were the best days of my life.



aaaaaaaaa heeeeeeeeeeej! sitter här i sängen i senja o äter en gorbys o dricker oboy! har varit ute o åkt bräda idag =) chill men jävligt isigt.. va förbi jocke också på vattufjäll o drack varm choklad.. sen så har jag varit på ica o köpt mat o tvättmedel o sånt viktigt som man måste ha :P... vi har 18 minusgrader här ute btw, helt galet. ska duscha o dra iväg o jobba snart! skitmkt folk på brasset igår, panik i garderoben typ galgar flög o jackor ramlade haha men de gick väl bra ändå till slut.. hoppas de inte blir lika mkt folk ikväll.. imorn kommer det bli galet, det är helt slutsålt det kommer va PROPPAT med folk..! och jag kommer ungefär dö.. haha men sånt e livet.. längtar tills på söndag då är jag ledig 3 dar! efter o jobbat 10 dar i rad så det ska bli asskönt.. kunna festa lite o så! jaja nu äre hopp in i duschen! later bitches!

where you´re gonna sleep tonight?



Haha så sjukt, min lillasyrra skulle till australien. min storasyrra jobbar som flygvärdinna o bor i abu dhabi som ligger i förenade arabemiraterna. så pappa satte lillasyrran på flyg till frankfurt med enkelbiljett så skulle dom mötas där o åka till australien typ. men lillasyrran hade inget visa så hon fick inte åka med flyget och min storasyrra va tvungen o jobba så hon flög iväg till australien utan min lillasyrra som fick bo i hennes lägenhet i abu dhabi så länge. sen kom polisen o körde ut henne? haha så nu bor hon typ hos min storasyrras ex´s syrras familj i abu dhabi hahaha... och när storasyrran skulle flyga tillbaka till abu dhabi så kunde hon inte åka med eftersom hon fått ont i öronen hahahah så galet, så nu kan inte lillasyrran komma hem till jul! hon skulle kommit idag, men det blir om några dar ist. synd eftersom jag är hemma över jul o ville träffa henne! åker tillbaka till sälen 25:e igen..!
funderar btw på att köpa en bil haha. slippa åka buss upp till sälen o så :P... nä nu ska jag duscha och sova.. godnatt och GOD JÄVLA JUL :D haha...

I gave my heart to rock n roll.


Party like a rockstar.

för övrigt var det personalkickoff på högis här i sälen i söndags för all sälens personal typ. jag lyckades virra bort alla och missa bussen hem som vi hade abonnerat :P HAHA.. så skulle jag ta en taxi till en efterfest nere i sälen by, ja då dog min mobil så jag kunde inte få tag på dem jag skulle till så jag visste inte exakt vart jag skulle. men dalskidan hade dem sagt typ.. så körde taxijäveln fett jävla fel o när jag väl kom dit kunde jag inte gå av för jag visste ju inte vart jag skulle.. så då fick jag säga till chaffisen att köra till stöten ist. JAPP 800 SPÄNN gick den lilla färden på :P..

what a wicked thing to do, to have me dreaming of you.


I stockholm vid plattan. Frontline railjam var det. NAAAAAAAAaaaaAaaaaAJZzZ.. (har tråkigt)

life in stöten.


höööööööögis i söndags. jag säger "ta inte kort på mig!!!!!!" men nej, ingen som lyssnar :p

RSS 2.0