your tears dont fall they crash around me.

helvete helvete helvete. det gör ont. jag tänker för mkt. på allt vi gjort tillsammans, våra egna uttryck, saker vi köpt tillsammans och sådant. och då gör det ont inuti. det skär i hjärtat. men jag är så jävla förvirrad. jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag vet att det inte funkar. men ändå gör det så ont. tårarna bara rinner o rinner. hjälp mig

We´re running out of time.

Heeeeeeeeeeeeeej! Jag har haft asmkt o göra så jag har inte hunnit blogga och så har min datasladd gått sönder. Men men har jobbat hela veckan gått upp kl 4 varje dag så jävla jobbigt. Nu ska jag iväg på inflyttningsfest hos en polare. Bloggar nog mer i helgen! Nu ska jag iväg PUSS

Jobb!

Yees haha så har man fått jobb då. Var där på intervju idag. Så sa dem att en snubbe blivit sjuk och dem behövde någon redan imorgon och att om jag ville ha jobbet så var det mitt :D haha. 150 ansökningar hade dem fått. Och eftersom dem inte hade några tjejer som jobbade där så hade dom valt ut tre tjejer som skulle på intervju och jag var en av dem. Så jag gled därifrån i världens fulaste bil som jag fick haha. Och för er som undrar vad det är för jobb så är det som chaufför, ska köra ut brödleveranser till olika matbutiker. 05.30 imorgon börjar jag. Så ikväll blire o sova tidigt om det nu går.. har somnat vid 4-5 tiden de senaste dagarna hmm..

Zzzz.....

.....zzzzzzz idag ringde klockan vid 11, sent jag vet men jag somnade typ vid 6 inatt/imorse. Och då blir det ju faktist bara 5 timmars sömn. Fyfan vad jag är seg idag. Hör regnet smattra utanför. Det får en ju inte direkt att vilja göra någe mer än att dra täcket över huvudet o sova vidare. Men nej idag ska vi dra o köpa skor. Fyfan vad jag är TRÖTT!

Surf kickflip?

image143

Volcom har anordnat en tävling där du, om du lyckas göra en kickflip på en surfbräda, vinner 10 000 dollar. Flippat som fan! Att göra en kickflip cleant och dokumenterat på en surfbräda har tidigare aldrig gjorts. Tävlingen påbörjades 21 november 2007 och kommer att hålla på tills någon klarat det. Kickflipen ska göras i luften, alltså ordentligt över vågkanten.

Star.

image140
När jag har tråkigt tar jag massa bilder på mig själv iförd konstiga saker. På denna bild har jag ett stjärnörhänge i näsan :) hähä. Men kul är det!

you rock my world.

image138Heeeeeey :) Idag har jag varit på min lillebrors julshow hehe dem va jättesöta alla små barnen. Dom spelade upp olika sketcher från olika Astrid Lindgren filmer. Bla Ronja Rövardotter, Madicken, Kajsa Kavat, Barnen i bullerbyn, Nils Karlsson Pyssling, Karlsson på taket osv. Man fick sån nostalgi så man ville se alla barnfilmer igen! Dom är ju så jävla bra! Min lillebror spelade råttan i Nils Karlsson Pyssling :P.

Imorgon blir det till att åka o köpa nya skateskor. Mina är så jävla slitna. Flera hål i dem :/ Inte så najs. Sen blir det nog att vi drar o skejtar en sväng för o testa skorna! Senare kanske vi ska dra o spela biljard o chilla i stan typ. Min polare skulle ha inflyttningsfest i helgen också eller om det va nästa helg (?) så man ska väl dit o röjja :).

Sweeeeeet.


(gammal bild btw, är ju blond  just nu som ni ska få se när tagit kort på det också som kanske blir imorrn!)

Seven days a week.

image136

I want the summer back!

Going blonde.

Yes nu sitter jag här med hårfärgen i. Spännande o se hur det blir denna gång :p.. Ni får nog se bild imorgon! Nu ska jag kolla Scrubs. PUSS

I wanna be a rockstar.

image135Cause we all just
wanna be big rockstars
And live in hilltop houses
driving fifteen cars
The girls come easy and
the drugs come cheap
We'll all stay skinny
cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's
gonna wind up there
Every Playboy bunny
with her bleach blond hair
And we'll hide out in the private rooms
With the latest dictionary and
today's who's who
They'll get you anything
with that evil smile
Everybody's got a
drug dealer on speed dial well
Hey hey I wanna be a rockstar



Somewhere on fullerton.

Hey babes! Wzup? Fan jag vakna för typ 10 minuter sen. Kunde inte somna inatt så jag somna typ vid halv 7 lr nått. Inte så najs. Nu ska jag ta ett skönt bad, jag älskar o bada. Sen ska jag käka "frukost" och kanske tvätta idag. Söka lite jobb.. Tråkig dag ja men ikväll blire TV-kväll med bonde söker fru och topmodel :D. Men nu, BADA!


Dagens låt.

image133

Slänger in en dagens låt innan jag går! The sounds - Like a lady. Grym låt!
The Sounds är en svensk musikgrupp från Helsingborg, Skåne, bildad 1998.
Dom har även gjort andra grymma låtar så som: Ego, Seven days a week osv.
Lyssna på låten här.

(Detta var btw mitt 100de inlägg wihu!)

Wanna go blonde again.

image132
Ja jag tror jag vill bli blond igen! Kanske blir det av de närmsta dagarna! Den som lever får se! Nu ska jag iväg till fryshuset igen för o skejta med Mia. Tjingeling!

















Distraction.

Hey you! Idag ska jag nog hänga med en polare och sen är det skejt som står på schemat igen! =) Mina kickflips börjar likna något jag sätter dem varje dag som jag skejtar typ. Fast dem har börjat med att bli snea. Inte helt okej! Nu är det dags för ett varmt o skönt baad =) mm.. Laaaaaater!

We´re out of time, we´re out of fucking time.

image131
Varför får man alltid så bråttom precis när man ska gå fast man haft hur lång tid som helst på sig? Aja nu drar jag iväg till fryshuset för lite skejt! Tjingeling
























Dagens låt.

image130

Le Tigre - Deceptacon

Le Tigre är ett amerikanskt electro-post-punkband.
Bandet bildades 1998 och är aktiva än idag.
Lyssna på låten här.

I´m the best.

Okej eftersom ingen av mina läsare ville va så snälla o hjälpa mig så har jag listat ut det själv! Yeeees =)

Hjälp!

Btw någon som vet hur man gör för att få texten brevid bilden? Hjälper ni mig så bjuder jag på en bild! Kom igen nu!

The weekend.

Nu ska det bli skärpning! Helgen har spenderats hos Elin och därföfr har det inte varit någon uppdatering!
Kom dit i torsdags då hyrde vi film och titta på, jag, elin, elins inneboende patrik och elins pojkvän jonas. Trainspotting såg vi! Faktist inte sett den innan. Tyckte inte att den var så bra, så mkt lovord som den fått. Men den var ju skönt gjord osv. Men ja tycker att Spun är bättre som är lite samma stuk. Iaf..
Dagen efter vaknade jag typ hungrig vid 1 men det fanns typ ingen frukost så jag drog iväg med en polare till Burger King o käka frulle :p... Sen åkte vi upp till vårat gamla jobb i märsta och hälsa på.. Vi kanske ska börja köra lejbil åt dem :P.. hehe.. Sen drog vi till soptippen o slängde lite skit..
När jag kom hem till Elin igen var hon hemma från jobbet så vi drog o käkade hos hennes mamma. Elin har tappat bort sin tvättstugenyckel så hon tvättar hos sin mamma :P Så vi var tvunga o tvätta en jävla massa kläder, både hennes och hennes inneboendes.  Satt o kollade på Idol medan vi hade tvättstugan! Andreas åkte ut YES!
Sen blev det inte så mkt mer action på fredagskvällen!
Lördagen vaknade vi också sent.. Käka frulle skulle fixa oss o dra förbi systemet. Men vi glömde av klockan o kolla på klockan när den var 20 i 3 så då hann vi inte. Klantigt! Vi drog till Barkaby outlet ist och kollade på kläder och sånt. Jag hittade ett par vinterskor för 100 (!) spänn! Hehe.. På scorett. Jävligt najs. Sen drog vi förbi ikea o köpte lite julpynt och sånt. Och till sist blev det willys för lite matinköp. Elin hade köpt en elgrill som vi tänkte grilla lite på. Så det blev en grym middag. Grillade grönsaker och egengjorde potatisklyftor. Mums!
Sen fixade vi oss i ordning för o dra ut o parta! Eftersom vi inte hann till systemet så drog vi till Nivå 22 för lite förkrök. Där träffade vi massa folk man inte träffat på länge! De var kul! Sen när dem stängde drog vi till ett ställe i gamla stan som heter Bacci! Jag har varit där en gång förut men då var det på release av en snowboardfilm. Denna gången var det typ bögkväll :D haha mkt kul...! Sen när dem stängde bar det iväg till kebabhouse for some food! Och till sist drog endel folk hem till elin för efterfest. Tror vi somna 7-8 på morgonen! Dagen efter var man lagom trött när man va tvungen att dra hem till elins mamma o hämta hunden som hon passat. Och sedan diska o städa osv.. Sen kom jag hem till min babe som varit så gullig och köpt blommor och choklad till mig o tänt ljus och sånt! :D Mkt söt är han. Han hade köpt buzz också, frågesport spelet de va askul :D..  Näfan nu ska jag väl orka mig upp ur sängen och fixa till mig o käka nått! Ikväll blir det tjejskate! WIHU!!
Skriver mer senare! PUSS på er!


RSS 2.0