Gimp.

image126

Haha sitter och leker i ett fotoprogram som jag laddat ner. Gimp heter det. Ungefär som photoshop men inte fullt lika bra. Håller på o lär mig de olika finesserna :) Sen kommer ni få se grymma "gimpade" bilder här i bloggen :D
Vill även lära mig hur man gör för att kunna ha texten brevid bilden. Men det ska jag nog lista ut soon! PUSS


shit.

Ligger här i sängen o kan inte sova! Har varit o skejtat idag med Mia och Nilla, de gick rätt bra, satte kickflip flera gånger =).
Fan jag är så jävla sugen på o dra på en resa. Hade jag cashen skulle jag dra DIREKT. Men nu har jag ju tyvärr inte det. ÅÅÅÅh jag vill dra till Californien, Australien, Thailand, Hawaii, ja vilket land som helst som är varmt och soligt skulle gå bra. Damn it.


Skejt skejt skejt!

Igår vare tjejskate. Det gick rätt bra satte kickflip några gånger :D. Jag mia och nilla ska skejta idag igen.. Så ska käka nu och sen bär det iväg till fryshuset igen!
Idag har vi varit på en second hand affär i spånga, hitta en snygg spegel som vi köpte =) visar nån annan dag. Nu ska jag gå o fixa med maten! Sorry för dålig uppdatering. PUSS

Wohaa.

Heartbreak hotel var en jättemysig och bra film! Me like. Ikväll blire tjejskejt. =)
And that´s all for me today! Lägger in en sjukt gammal bild.

PUSS

I wonder.

Varför är det alltid så att när man har pengar så hittar man inget o köpa? Och när man inte har pengar så hittar man massor av kläder o shit man vill ha. Hittade ingenting i kista förutom 3 par troser på gina tricot.
Nu har vi iaf varit och hämtat lilla Jack och varit och hyrt film och köpt chips också! Det blev en svensk film som heter Heartbreak Hotel. Hoppas på att den är bra! Nu ska vi käka och sen blir det movietime!
PUSS

image119

Going under.

Haha jag är sämst jag vaknade kl 3 idag... jag somnade ifs typ 5 men ändå, det är 10 timmar. Nu ska vi till kista galleria och gå i affärer. Sen ska vi åka o hämta Jack som är hos Linus pappa.

Inspiration of the day:

PUSS!

Rockabilly dress!


Helvete, jag är kär. I en klänning. Som jag inte har råd att köpa just nu. Men den är ju föööööör underbar! Skit också.

Swing swing.

Honey, I´m hoooooooome! Blev en jättegod middag. Till förrätt blev det någon räkröra med avokado, sallad, rom och citron. Huvudrätt oxfile med potatisgratäng, tomat, broccoli och bearnaisesås. Och efterrätt cheescake med någon sås med bär i! Jag blev huuuuuur mätt som helst. Kändes som att magen skulle sprängas. =) Men gott var det.

Imorgon blir det kanske lite skejt om jag orkar. Annars ere ju tjejskejten på måndag!

Nu ska vi hitta på något kul. Puss på er!

Perfect World.

Heey. Nu är vi hemma igen! Köpte ett linne och sen hitta jag den snygga "jackan" Amanda hade i idol igår :D And now it´s mine.



Wihuuu nu ska jag ta ett bad och sen bär det iväg till restaurangen!

Tjing!

tonight, tonight we´re gonna make it happen.

   


Grattis till mig och min babe! Idag firar vi nämligen 1 år tillsammans =). Snart ska vi åka o leta efter nått jag kan ha på mig ikväll. Vi ska på hans mammas 50-års fest. Grattis till henne också btw. Nu ska jag äta frukost och fixa mig! Puss på er! And have a lovely day, cause we surtenly will!!

Damn it!

Så jävla kasst o somna på kvällen o sen inte kunna sova på halva natten. Klockan är fan fem och jag börjar bli jävligt hungrig. Men nej fan jag ska gå o borsta tänderna nu och sova. Får äta när jag vaknat ist. Natti!

Yes I´m bored.


 Haha. Det blev endel bilder :) Min favvo är nr2! Samma som jag har som profilbild här :p

pretty damn stupid.


Självklart är jag ju inte särskilt trött eftersom jag sov typ 2 timmar på kvällen. My bad. Jaja what to do? Sitter o surfar runt lite på olika bloggar. Men inte hittat någon ny favorit. Ska väl surfa vidare och se om jag hittar något (någon) spännande! PUSS

If you could be my punk rock prince, I would be your heroin.

image89

Dagens låt: Something Corporate - Break myself

Something Corporate är ett amerikanskt band  från Orange County, Californien. De kategoriserar sin  musik som piano rock. Andra grymma låtar de gjort är; Drunk girl, I woke up in a car, punk rock princess osv.

oooups.

Låg i sängen och kolla på idol. Var väääääääldigt trött och vips som de va så vaknade jag nu. Där försvann typ två timmar. Så nu lär jag va uppe till typ 4 hehe. Aja time for a smoke.

image88

Tjing.

I wanted you to know, I love the way you laugh.



Hej här är jag idag. Väntar på att Linus ska komma hem, han är och skjutsar sin pappa och hans brud till några vänner. Sen ska vi äta kladdkaka :D Fan vad gott det ska bli! Sen ikväll får vi se vad som händer. Blir ju partaj imorn. Vad ska ni göra ikväll?


The reason.

Hey! Idag har vi varit o gått i affärer, tänkte hitta något o ha på oss imorn. Linus köpte en jacka, ett par skor och en t-shirt. Jag hittade ingenting! Nästan iaf, hittade ett halsband och ett par örhängen. Kände för o köpa något i guld eftersom jag nästan bara har silversmycken!



Fina va? Från H&M.

Vi ska åka o titta igen i morgon så jag hoppas att jag hittar något då! =)

Tjing!

problems...

Why why why...? Varför ska det alltid bli problem på mina jobb? Jag har sagt upp mig och fått min sista lön idag, men min semesterersättning som jag räknat med ska komma har jag inte fått. Företaget jag jobbade åt har dessutom dragit 500 kr (5timmar) för rast jag inte har tagit. Krångel krångel. Men det ska väl lösa sig det med =).
Nu ska jag följa med min babe till tandläkaren!
Imorgon blir det partaj =)

PUSS

Tips! =)

En rolig rebus som jag löste för ett tag sen. Klarar ni också av att lösa den??
Gå in på:
http://www.internetlankar.se/spel/rebus/1.htm
Fråga gärna mig om ni fastnar någonstans så kan jag hjälpa er!

yeah


Nice outfit :) Lite rock-slappt! I like! Mössan t-shirten o brillorna = N A J S !

yes

Det blev kebab med pommes :) Nu börjar lyxfällan om 2 min!
PUSS

Maaaaat

Min babe är påväg hem nu.. Skulle köpa nått o äta till oss på vägen hem.. så vad ska man ta? Pizza, kebab, nått annat? Tåls att tänka på.. Ikväll blire nog bara mys framför TVn, ska se lyxfällan kl 8.
På lördag blire 50års partaj! Linus mamma som fyller :) Så det blir middag och dricka, det blir nog najs!


heeeeeeeey

 
heeeeey här är jag!

Liknelser

Dom flesta har väl någon gång fått höra att man är lik en kändis.
De jag fått höra att jag liknar är Chistina Aguilera, Avril Lavigne och Jennifer Aniston.

      

Själv tycker jag inte att jag är specc lik någon utav dem. Vad tycker du? Och vilka har du fått höra att du liknar??

Love it!

 
Älskar hennes hår på dem här bilderna! Skitsnyggt verkligen! Give me!!

What to do?

Har precis varit ute på en ganska lång promenad med Jack. Nu är jag rastlös. Har inget att göra. Min babe kommer inte hem förrens om 2 timmar. So what to do??

Love is all around you, your universe is full, but in my world, there is only you.

image74

Dagens låt: SR-71 - My world.

SR-71 är ett amerikanskt pop-punk band som bildades i Baltimore, Maryland. Namnet SR-71 är taget från världens snabbaste jetplan. Dom har även gjort grymma låtar som; Right Now, Alive, Go Away osv.

It´s time!

Nu börjar Bonde söker fru om 5 minuter!! Don´t miss it :D
Och ni får gärna komma hit med lite godis till mig!


75 bands.

image73

Någon mer än jag som sett denna förut? Man ska hitta 75 olika band i bilden!
Hittils har jag hittat:
Greenday, Gorillaz, Guns´n´roses, Smashing Pumpkins, Alice in chains, Matchbox Twenty, Red hot chilipeppers, Scissor sisters, Eminem, Radiohead, Petshop boys, Madonna, Cypress Hill, Rolling Stones, Queen, Prince, Iron Maiden, Korn och Garbage.
Help me out now!!

Hardcore.

image72

Grymt snyggt klockhalsband! I LOVE IT!!! Någon som vet vart man kan hitta liknande??

Just watch my wildest dreams come true.

image71

Dagens låt: Paramore - Misery Buissnes

Paramore är ett amerikanskt pop/punk-band från Franklin, Tennessee. Ska jag vara ärlig så har jag bara hört denna låt av detta band men jag tvivlar inte på att dem har fler grymma låtar! Gonna check it out and you should do it too!

Spin around.

Haha Jack är så knäpp när han ska bajsa, han snurrar alltid typ 5 varv innan han bajsar, gör era hundar också så?

Grådask


Uuuh man har ju ingen lust alls att gå ut i det här vädret. Det duggar och är grått och trist. Men vad gör man inte för sin lilla sötnos? När vi kommer in ska jag fan dricka varm choklad med grädde! Sweet stuff.

Damn it!

Såg precis att det inte blir något topmodel ikväll pga fotboll! Fan hatar när dom gör så. Jaja men det blir bonde söker fru iaf!


Bussförare??

Funderar på o ta busskörkort och börja köra buss. De vore kanske något haha. Har hittat en bussfirma som bjussar på körkortet! Tyvärr måste man vara 21 för busskörkort och jag fyller inte 21 förrns i juni. Men jag snacka med dem och de kommer eventuellt köra utbildningar i april och då kan jag vara med. Perfa. Skulle höra av mig i april. Hoppas jag kommer ihåg det då :P

image67

Har varit och lämnat tillbaka mina jobbkläder idag också. Förhoppningsvis kommer depostionen eller vare nu heter på nästa lönetillfälle dvs på fredag =)

Just lovely.

image66

Movietime tonight. Ska se "Little black book" ikväll med min favoritskådespelerska Brittany Murphy i huvudrollen.
Hon har varit med i grymma filmer som; Don´t say a word, Spun, Uptown girls osv. Se dem! Ni kommer inte ångra er jag lovar!
Love her!

Musiktips!

image65


Tänkte tipsa om ett grymt band som heter Matchbox Twenty. Bandet kommer från Orlando, Florida och spelar en blandning av pop/rock. Mina favoritlåtar med dem är; Could I be you, Push, Unwell och Bright Lights.
De har precis släppt ett nytt album som innehåller 6 nya låtar och 11 av deras bästa hits.

Don´t miss them!

Give me the summer back!


Jag saknar sommaren! Att bara kunna dra på sig en bikini och glida ner till stranden och chilla där hela dagen. Grilla på kvällen och sitta ute hela natten lång. Nej, så fort jag fått ett nytt jobb ska jag börja spara pengar till en resa. Helst ska den gå till Californien, Australien eller Thailand. Men det känns ganska far away just nu. Men den som väntar på nått gott.... väntar alltid för länge.. SUCK!

image63
Could I just be you, tonight??

Matchbox Twenty - Could I be you.

Äääääääääh

Orkade inte skriva mer igår, somnade precis när 2 ½ män tog slut.
Idag är jag seeeeeeeg som fan.

Ska ta ett bad o sen lär jag ju bli ännu seeeeeeeeegare.

Tjing

I´m not ready to make nice.

Back from the fridge. Det gick inte specc bra idag, jag baila och slog knät i ett räcke :(
Blev ett skrubbsår typ.
  
Inte så skönt. Man ser ett blåmärke på mitt ben också där jag fått brädan. Men hey, thats life!

Måste förbi mitt gamla jobb o lämna tillbaka jobkläderna, annars får jag inte despositionen på 1000 spänn på fredag och den skulle jag verkligen behöva. Så det får bli någon gång i veckan!

Nu ska jag umgås med min babe och sen om 1 timme ska jag se sex and the city och 2 ½ män.

Skriver kanske mer efter det :) Puss på er!

You´re the closest to heaven that I´ll ever be.

Hey you!
Idag har jag varit med min babe på sjukhuset, han har lite njurproblem så han skulle kolla värden och blodtryck och sånt. Allt såg fint ut så det var bra =).
Har precis varit inne på arbetsförmedlingens hemsida och sökt lite jobb. Får se hur det går med det!
Nu ska jag ta ett bad och sedan käka och sedan bär det iväg till fryshuset för lite skejt.
Vad ska ni hitta på idag/kväll?
Haha ingen svarar fan på mina frågor jag ställer på bloggen. Men who knows kanske svarar DU idag?


Inspiration for today!

Puss

Skate

Haha man blir så jäkla ful på alla skatebilder! Armarna är åt alla håll o håret flyger! Tänkte att jag skulle lägga in någon från ikväll, men fan, jag ser ju inte klok ut! Haha...
Vi var väl typ 10 pers som skejtade efter stängning. Så skönt o skejta då när det inte är lika mycket folk som annars. Imorgon är det tjejskate! Det ska bli soft. Kom förbi vettja? Sthlm skatepark kl 19.00 :)

Här har vi världens sötaste skateunge Fabbe. Vore jag 10 år yngre skulle jag fråga chans på honom!

Kanske inte världens bästa bild.. men men =)

Nu ska jag spana lite bloggar! Har ni några tips på bra bloggar så är ni mer än välkommna o lämna en kommentar!

Waiting for tonight!

Det blev ett svart linne och bruna baggy manchester byxor.




Målade naglarna i all hast också, dom såg förjävliga ut innan.

Före:  Efter:


Nu ska jag laga mat och sen bär det iväg till fryshuset!

PUSS

I need some inspiration!

Idag är en såndär dag då jag har absolut ingenting o ha på mig!
Ingenting känns rätt. :/ Crap!
Jaja nu ska jag fixa naglarna och rota vidare i garderoben!


Kanske blir det något sånt här:


Ja, det kör vi nog på! :)

Me and you.

Nu ska vi ut och gå! Puss


Crap

Brrrrrrr jag hatar att gå ur badet och ut ur badrummet iförd handduk man får ju en köldchock. Även om det inte är alls kallt i våran lägenhet, det kanske är 20 plus men man fryser ändå! Nu ska jag fixa mig och så, tänkte fixa mina naglar today för dom ser ut som skit. Ni kanske får se senare hur dem blev.
Sen ikväll blire skate i frysen!

Later bitches!

Skejt tomorrow!!

image49

Imorn blir det skejt igen! Vi tänkte skejta lite efter stängning i frys. Det blir nog najs, hoppas på att min backside halfcab sitter sen förra gången.

Disciple

Jag ÄLSKAR hans röst precis i början av klippet. Lite hest sådär.

 
Hittade inte den riktiga musikvideon så det fick bli en slide-show som något av deras fan gjort.
Det är en grym låt iaf!

Dollface.

Gemma Ward ser verkligen ut som en docka på den här bilden. I love it!
 


När jag gick i 9an hade jag en polare som jämt kallade mig för den onda dockan för att jag hade uppsatt hår med lockar precis vid ansiktet varje dag. Hon sa att jag såg ut som en docka. I liked it.


money, money, money...



Sitter o suktar efter den här jackan från Topshop. Var inne o prova den för ett tag sen, den satt hur bra som helst. Så jävla snygg men tyvärr inte så billig. Så jag får väl drömma vidare.
Ibland önskar man att man hade obegränsat med pengar då skulle jag köpa allt jag någonsin drömt om och resa till alla underbara ställen i hela världen.
Eller åtminstonde vann 1 miljon. Fast då skulle jag nog köpa mig en lägenhet på södermalm. Sen är ju pengarna typ slut :p och om det blev något över skulle jag shoppa och dra på en skön resa!

Vad skulle ni göra om ni vann 1 miljon?

Nu ska vi äta marsglass så jävla gott. Puss på er!

Skridskor :)

image46

Idag har vi varit o åkt skridskor, det var kul och mysigt även om jag var som bambi på hal is ;P! Vi svängde även förbi en skitstor second hand affär, jättekul o kolla på allt. Fast vi hitta inget som föll oss i smaken. Ska dit igen i veckan o kolla för vi hann inte va där så länge.

Nu håller vi på o laga mat, fläskfilé med hemmagjorda potatisklyftor och bearnasiesås. Skitgott ska det bli!

Nu blev det kanske inte så jätteroligt inlägg hehe men ajg skriver mer senare!

Puss på er alla!!


Resultatet.

Hmm blev inte så nöjd med resultatet av min färgning, Men jag vänjer mig nog så det blir bra till slut =)

Före:   Efter:

Det syns inte så stor skillnad på bilderna men det är större skillnad i verkligheten. Det är alltså mörkare än på bild nr 2.

Vad tycker ni? Kommer kanske en bättre bild imorgon.

Färgar håret!

Nu sitter jag här med färgen i!! Spännande och se hur det blir =))
Vi har precis spelat monopol, jag vann såklart hihi och älsklingen blev bankrutt.

Före... : image43   Efter... : ???

Life on mars.

Nu är vi hemma igen! Det bidde inte så mkt shoppande. Jag köpte en ny brun utan sol och en foundation, båda från L´oréal. Och så ett par trosor och hårfärg. Hur färgningen blir får ni se lite senare! Vi köpte även en badbomb med vaniljdoft som vi precis använt =) så nu luktar vi vanilj båda två! Mmm älskar vanilj.
Nu ska vi laga mat och sen ska vi färga mitt hår!

image42

Ungefär den färgen vill jag ha!

Tjingeling

Did I create the rythm your heart makes?

Nu har jag suttit och väntat på min babe i typ 3 timmar för att han skulle byta bromsbelägg på sin förra grannes bil! Men nu är han hemma och så fick han 500 spänn för jobbet så nu ska vi åka o handla=)!
Tror jag ska köpa ljusbrun hårfärg. Och så kanske det blir något annat kul!
Får se om det blir någon skridskoåkning senare!

Tjingeling!

Surfergirl next?

Fatta vad soft att dra till Australien i några månader och bara surfa, skejta o njuta av vädret!
Eller dra till Venezuela, min pappa kom hem därifrån i lördags och sa att han hade fått höra att deras köldrekord vad 24 grader (!) fatta att dom aldrig haft det kallare än så!

Men iaf, någon gång i livet ska jag lära mig surfa! Någon gång i livet ska jag även hoppa fallskärm och någon gång ska jag äga en Cadillac Eldorado eller Cadillac DeVille eller någon annan grym amerikanare! Någon gång ska jag resa till Australien och någon gång ska jag chilla i Californien.

image41

Morgonfågel.

Idag hände något ovanligt, jag vaknade upp pigg kl 08.50 =). Brukar vakna runt 12 om dagarna.. Kan ifs bero på att jag brukar somna runt 4 och igår somnade jag typ vid 11-12. Vi hyrde en film igår men jag blev så trött så att jag gick o la mig innan den va slut. Den verkade ändå inte så bra. 2.37 hette den. Linus såg klart den o berättade imorse att den va hemsk man fick se när en kille våldtog sin syster och sedan när hans tjej tog självmord. Hon skar sig i pulsådern och blodet sprutade och Linus höll på o spy sa han. Tur att jag inte såg klart då =)!

Idag ska vi åka skridskor! Myyyys. Fast jag är sämst på skridskor men det blir kul ändå! Ikväll vet jag inte vad som händer.
Vad ska ni hitta på?

Puss!

image40

Ny hårfärg?

Funderar på att färga mitt hår brunt. Brukar ha brunt men för ett tag sen bestämde jag mig för o tona det rött. Det blev inge kul så jag försökte färga det brunt igen, då blev det lilasvart haha. Så då blekte jag det. Inte varit blond på flera år men nu är det ju någon slags blondcendré färg. Men nu funderar jag alltså på o färga det brunt. Men är rädd för att det ska bli grönaktigt då det kan bli så när man färgar blekt hår brunt :/., Hmm ska tänka lite mer på det.
Vad tycker ni??

   "blondt"                  brunt  
VS. 
                           (jättegammal bild)

If I was a rich girl...

En vacker dag ska jag cruisa runt i en sån här;


iförd en klänning liknade denna;


med dessa bågar;


och denna frisyr;



One day...

Hahah

Haha hjälp han ser helt galen ut!
Jaja nu ska vi ut och gå!


image30



Tjingeling!


Inredning!

Sitter och kollar på roomservice, de gör om Bert Karlsson kök.
Spelar in bonde söker fru för min babe ville också se det så vi ska se det när han kommer hem från jobbet vid 10!

Iaf, blev väldigt sugen på o inreda! Inte så kul när man bor i en etta, o inte har så mkt pengar, men drömma kan man ju alltid.



Grymt snyggt kök! Aldrig gillat ljusa träslag men det på bilden gjorde en bra kontrast till allt det mörka omkring.
Shit vad snyggt det var! JAG VILL HA!

I glow when you are near.

Jag är så mätt så jag dör, men det skulle verkligen inte sitta fel med lite ostkaka till efterätt. Det är ju trots allt ostkakans dag idag. Och ostkaka är min favorit! I love it!! Synd bara att vi itne har någon hemma :(

image26


Ikväll blir det bonde söker fru och topmodel!
Min favorit i topmodel är margarita, vilken är eran?

image27

Time for a walk.

Nu ska vi ut och gå!
image22


PUSS!
image25

Remember that time on our trip? You asked me where we were going, I said Barcelona, you said; thats not what I meant.

Haha det ser ut som en paparazzi bild typ :p min pojkvän har tagit den från vårat fönster i somras.

image21


Dagens låt: Stroke 9 - Vaccum bag.

Even then you knew what you wanted, even then I had no clue. Well I was just livin in the moment and the moment was all about you.

Favoritbloggen!

Hade för ett tag sedan en favoritblogg, en brud med vrålskön smak och snygg stil! För typ en månad sen slutade hon blogga, men idag upptäckte jag att hon börjat blogga igen på en ny blogg! :D så nu är jag happy happy!

Spana in http://undercover.tjejsajten.se

SNOWBOARD!!

Jag började åka skidor när jag var typ 2 år. Och har varit i fjällen varje år sen dess. När jag var 12 år började jag åka snowboard, sedan var ajg fast =).. Åkte hela vintrarna, 3-4 gånger till fjällen och resten av vintern i väsjöbacken i sollentuna. Tyckte inte att det fanns något bättre än att åka snowboard. Gick i en snowboardgrupp i väsjöbacken när jag var typ 17, jag var enda tjejen. Vi drog iväg på en resa till trysil, jag och mina 14 pojkar :).
Jag älskar fortfarande o glida bräda men har inte samma abstinens jag hade förut hela hösten.
Fast nu är jag fan riktigt sugen på o åka!!

Ni kommer väl på Winter Jam på stadion på lördag?? Det kommer bli grymt =)

image20


Is there anybody out there?

Nån mer än jag som är vaken?

En liten godnattsaga då :)

Nu skriker det av bildäck. Och katten jamar till.
Sen blir plötsligt allting förfärligt tyst och still.
Där ligger det en katt. Den rör sig inte alls.
Det rinner lite blod från kattens vita hals.

"Jag ville inte skrämmas. Å, snälla du, förlåt"
Viskar jaguaren och hans röst är full av gråt.
Men katten ligger stilla, och han får inget svar.
Då säger Elmer sakta: "Jag vill inte va nån jaguar!"

"Vakna", ber han katten. " Vakna snälla du!
Jag ville vara snäll. Jag ville leka, ju!"
Han lägger sig bredvid, ger hennes nos en puss
Och över dom lyser lilla björn och Pegasus.

Död, tänker jaguaren och smeker hennes hår.
Men då vaknar hon och säger: " Hej! Jag heter Angelica!"
"Va?" säger jaguaren. "Hursa?! Och "Lever du?"
Och katten ler och säger: "Vad du är dum, jag pratar ju!"

Då skrattar Jaguaren så att en stjärna skakar loss
Och faller över himlen som ett kastat tomtebloss.
Och katten viskar sakta: "Nu får man önska vad man vill.
Jag önskar vi blir vänner och leker lite till!"


Älskar den!

Godnatt med er! Sov gott!

PUSS!!!!!

image19

Home sweet home.

Hemma igen! Idag gick det ganska bra o skejta, jag klarade backside halfcab flera gånger =)
Nu ska jag och älsklingen ta ett mysigt skumbad!
Puss på er alla!

 En ollie i somras i linköping =)

Nu drar jag!

I´m off to fryshuset för some skate!
Wish me luck!
PUSS

And I´m in pieces, as my world becomes a rainstorm, I´ve got no shelter you´re a thousand miles away, I´ll survive the day.

Something Corporare - Break myself.

Nu ska jag ta ett sköööönt bad och sen ska jag laga mat, spagetti och köttfärsås mmmm min favoriträtt :D

Mixed.

Det blev ingen vidare bra start på tisdagen. Men hoppas dagen blir bättre! =)
Får se om det blir nån skejt idag eftersom det är snökaos i tågtrafiken och många tåg är inställda.

Nu ska jag ut och gå med Jack, skriver mer senare!

PUSS

älskar min Linus mest av allt <3

You rock my world babe.

This is my babe:




Han heter Jack, är snart 1 år och den sötaste hund som någonsin existerat!
Så det så!
Och våga inte säga emot ;)

My only one.

Broken this fragile thing now,
and I can´t,
I can´t pick up the pieces.




Here I go
Scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, there's just no one that gets me like you do
You are my only

My only one!


Yellowcard är sjukt bra. De gamla låtarna från albumet "Ocean avenue" är bäst!


olagligt snygg bild.

image13


LOVE LOVE LOVE!
Kan det blir snyggare än såhär??
Nää jag tror fan inte det.



tisdag

Nu ska jag ändra på mig, på tisdag ska jag flytta ut ur mig själv!

Vilken låt är det som går så nu igen? help me!

Iaf.. imorgon är det ju faktist tisdag så då kanske man ska passa på och göra en ändring på sig själv. Vad det ska bli för ändring får vi nog se imorgon. Om det nu blir något :P

Iaf, det gick sådär och skejta blir så sur och trött på kickflippen. Sen så fick jag brädan på smalbenet så det gjorde ont i 5 långa minuter :(. Men annars vare kul :D hähä
Blir skate imorn också, med mia, hoppas det går bättre då!


image12



Heeeeeeeey tisdag blir en bra dag, det känner jag på mig!


Skejt!

Har precis ätit en avokado mmmmmmmm...
Nu ska jag ta med mig Jack och dra till fryshuset för o skejta!! Pepp som fan :D
Och till alla brudar där ute, börja skejta! Ni kommer inte ångra er! Det är kul som fan.
I´m off
PUSS!





Inspiration!

Tänkte vara så snäll och dela med mig av lite underbara bilder från min inspirationsmapp!
So here we go;



Nu blev det visst bara olsen twins bilder men dom är GRYMMA =)


You rock it babes!


I like it!

Något som är sjukt snyggt är när man har en 50-talsklänning, skinnjacka, klackar, stora solglasögon och rockabillyfrisyr. I LOVE IT!
Eller slitna jeans, skinnpajj, pilotbrillor och stoor mössa. SWEET!
Kan det bli bättre??

Nu vet ni min smak, so tell me yours?

Godmorgon!

Sena kvällar = sena morgonar, vaknade för ungefär 10 min sen :/... not good.. iaf ska käka lite frulle nu och läsa bloggar :) skriver mer senare! PUSS

Ooups

Shit tiden bara rinner iväg när man sitter framför datorn!
Ska krypa ner hos älsklingen nu o försöka sova!
Sleep tight fuckers!

Get to know me a bit.

Vi kör igång med en lista eftersom jag inte har något bättre för mig hehe.


Personligt:

1. Vad heter du?
Angelica
2. Vad skulle du vilja heta om du själv fick välja? Angelica ofc
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Inga.
4. Vilket stjärntecken är du? Tvilling
5. Vilken årgång är du? 1987
6. Var bor du? Stockholm
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 3.
9. Vart skulle du vilja bo? I en mysig lägenhet på södermalm! Gärna Åsögatan.
10. Vilken skolklass? Ingen.
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Bra fråga.

Utseende:
1. Hur lång är du?
160
2. Hårfärg? Guldblond just nu.
3. Ögonfärg? Blå.
4. Mest nöjd med? Ingen favorit.
5. Minst nöjd med? Fräknarna.
6. Skostorlek? 36-37
7. Glasögon? Nej
8. Har du några piercingar/tatueringar? Har haft, ögonbryn och navel. Nu har jag bara öron och näsa.

Favoriter:
1. Filmer?
Uptown girls, Sybil.
2. Låtar? Olika, just nu Anberlin - The feel good drag.
3. Årstider? Sommar! Lätt lätt lätt även om jag älskar snowboard.
4. Mat/Dryck? Spagetti och köttfärsås :) / Färskpressad apelsinjuice.
5. Djur? Hund. Min hund Jack!
6. Färg? Brun.
7. Parfym? Kan inte namnet på den.
8. TV-Program? Sex and the city!
9. Ämne i skolan? Går inte i skolan längre.
10. Sysselsättning? Skratta!

Kläder:
1. Vad använder du just nu för jacka?
En brun/beige skinnjacka och en brun DC jacka.
2. Vad använder du just nu för skor? Vita tygskor & svarta tygskor.
3. Favoritfärg på kläder? Olika.
4. Favoritmaterial på kläder? Äh ingen aning =).
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En klänning a lá 50-tal.
6. Favoritaffärer? Inga speciella.
7. Hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på hur mkt lön jag får.
8. Favoritmärke? Inget.
9. Vad har du för byxstorlek? 24-25-26, olika.
10. Tröjstorlek? XS

Ditt rum:
1. Stort, litet eller mitt emellan?
Vi bor i en etta så vi har vardagsrum & sovrum i ett. Det är medelstort.
2. Vilken färg på tapeterna? Vita och en brun fondvägg.
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Svart typ.
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Sängen, den är skönast.
5. Vad vill du ändra där inne? Har inte hunnit sätta upp tavlor, hyllor osv, små detaljer och så.
6. Vad har du där inne av följande?
a) tv?
Ja
b) video/dvd? Ja/Ja
c) dator? Ja
d) stereo? Ja
e) telefon? Ja
7. Vad ser du om du tittar ut genom fönstret?  En lekpark och andra höghus.
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Allt.
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Linus och Jack.
10. Favoritprylar i rummet? Sängen, datorn och TVn.

Blandat:
1. Vad heter din morfar?
Sven Berglund
2. Vad har du i din..
a) jackficka just nu?
Några mynt, legg, körkort, kontokort, mp3.
b) skolväska just nu? Har ingen
c) handväska eller liknande? Använder oftast inte.
3. Vad är du beroende av? Cigaretter
4. Vilket land kommer du ifrån? Sverige
5. Vilken sorts lypsyl använder du? Använder nästan aldrig.
6. Vad tror du på? Mig själv.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ingen.
8. Vad köpte du senast? Två cocktailglas =).
9. Har du några husdjur? Ja, våran sötaste hund Jack!
10. Vad bor du i? Lägenhet

Grejer:
1. Plånbok?
Har ingen
2. Smycken? Örhängen, halsband, armband.
3. Solglasögon? ÄLSKAR =)
4. Underkläder? Använder nästan alltid bikiniöverdel ist för BH. Trosor olika.
5. Nagellack? Något ljust halvt avskavt :/ ska fixas idag!


Thats it! Nu ska jag verkligen försöka sova!

Natti natti.

You look so good in blue.

You look so good in bluuuuue!!
Fall Out Boy - Nobody puts baby in the corner. Mkt bra låt!

Yeah.
Jag borde egentligen försöka sova nu men fan jag kan inte :/..
Imorgon ska jag hjälpa min polare o måla om i hennes nya lägenhet! Jag är så jävla avis, hon har tagit ett lån o köpt en naaaaaajs lägenhet till sig själv. Med mitt drömbadkar, ni vet ett sånt där med "fötter"? :D
Senare på kvällen ska jag till fryshuset o skejta. Yääääääääää =)

Sitter o designar om min blogg massa, mkt kul och fint blir det! :D Det har tillkommit en klocka nu :) fin va?

Och sen massa småsaker som ni antagligen inte tänker på men som gör en del för designen ändå!

Men men,
talk to ya later!


Design!

Sjukt kul att ändra om i designen!! =) jag är riktigt nöjd faktist hähä

Vad tycker ni??

Rockabilly babe!

DRÖÖÖÖÖÖÖMBIL :)

(exept I want a white one)


image2

Cadillac Eldorado
I LOVE IT!!

RSS 2.0