evil psycho and retard.



HAHAH vet ni hur länge jag o vickan garvade åt den här bilden?? :D så jävla bra.. vickan ser helt evil o psycho ut o jag ser ut som ett riktigt mongo.. tagen igår på bowlingen.. :) jag vann såklart mihihi.. iaf över vickan o holmen som körde på samma bana som mig..! sedan drog vi till måndagsklubben och valle beställde in shotsbrickor i vanlig ordning.. och jag drack min rosa panter o grasshopper i vanlig ordning också =)...
idag har jag inte gjort ett skit.. hehe, ska kanske gå ut o åka lite bräda, det är kvällsåkning idag.. men det är mulet o tråkigt väder ute.. så vi får se! ikväll blir det troligtvis harrys.. är sugen på att gå o käka på lyan idag så ska nog tvinga med mig vickan!


paaaaaaarty =)



nu kör vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skål ;)

if you could be my punkrock prince, i would be your heroin.




haha i lördags var det så många som sa att min frisyr var fin så vi börja räkna på papper hur många det var.. den vänstra lappen är min och den högra är jockes.. han fick bara en.. o den var från mig i sympati hahah... i slutet av kvällen hade jag 20 st streck på min lapp.. haha.. jag fick höra allt möjligt.. en 40årig tant sa att jag såg ut som en liten prinsessa.. då kände jag mig som 10 år igen.. sen fick jag höra från 2 st till att jag såg ut som en prinsessa haha.. att jag såg ut som prinsessan laila lr va hon hette i star wars.. och sen att det såg ut som en tiara och att jag såg ut som en ängel och att jag hade änglafrisyr.. :) men de va så roligt så.. jag älskar att göra roliga frisyrer.

you better shape up. cause I need a man. and my heart is set on you.



igår var vi då på hc på stekarkväll, jag och louise på bilden. orkade inte gå in för stekartemat då jag inte ens har några sånna kläder :P.. va ganska otaggad så vi stannade bara till typ 1.. :P men ikväll blir det bowling här i stöten och sedan måndagsklubben!! nu ska jag och vickan färga håret =) ska bara ljusa upp mitt lite då jag börjar få lite utväxt..
sååååå idag då.. jag va ute o åkte bräda med mig själv och min mp3.. tröttna efter ett tag o gick in till vickan på hennes jobb.. de va så jävla lite folk där så dom kunde stänga 2 timmar tidigare o gå ut o åka ist =) så fick jag för mig o hyra skidor för jag va så trött på brädan haha.. så jag hyrde ett par skitsnygga roxy twintips hehe... typ andra gången jag åker skidor på 7 år :P.. men de va askul iaf.. nu sitter jag i sängen o äter morötter med dipp hihi skitgott!!..


Vegas baby!!



heeeeeeeej.. hur fan är läget!?! igår kom jag och min pokerkompanjon fram till att vi borde dra en 2 veckors tripp till vegas när vi kommer hem härifrån stöten!! de kommer bli asnice..! sol, värme och en jävla massa POKER! :D..
idag måste jag bestämma om jag ska ta jobbet på strand i sommar.. tror det blir ett nej! orkar inte flytta till öland även om de vore soft o köra en sommarsäsong också :P..

igår hände en skitrolig grejj också.. jag tog brädan upp i transportliften till jobbet för att jag inte orkade gå.. ställde den utanför jobbet och glömde helt bort att jag hade den där.. vår entrevärd andreas som är från gotland hade sin sista dag på jobbet igår. så när vi slutade frågade om vi kunde få skjuts med honom hem till senja.. då sa han aa men då får ni göra mig en tjänst, jag har spanat in en bräda här utanför som jag tänkte sno med mig, den ligger på baksidan i en sopsäck, så om ni går dit och bär den till min bil så får ni skjuts.. hahah.. så vi går dit och kollar, då ser jag att MIN bräda ligger där i en sopsäck hahahahahha... så jag säger till honom; skojar du eller, vet du vems bräda det här är?! haha o han ba nej vadå är det nån ni känner!? haha.. så sa jag att de va  min bräda, lite pinsamt för honom haha men så jävla kul... tur att vi frågade honom om skjuts hem för annanrs hade han snott min bräda o jag hade aldrig vetat vart den tog vägen!! haha.. sjukt.. men kul =)

ikväll ska jag jobba igen.. men sen är jag ledig 3 dar o då jävlar blire en 3dagars :D... på söndag är det stekarkväll på hc hahah :P.. så alla snubbar komemr gå runt där med backslick, rosa skjorta o champange ungefär.. haha däremot vet jag inte hur stekartjejer ser ut? tycker det är mest slynor som hänger med stekarsnubbar.. :P.. aja o sen på måndag är det bowling o måndagsklubben här i stöten och tisdag blir det harrys i lindvallen!

nu ska jag nog ut o åka en sväng! hööööööööörs tjo!

those were the best days of my life.


helluuuuu whats up? jag ligger här i sängen o segar.. va ute på harrys igår, de va roooligt.. ska jobba ikväll, inte lika kul.. förresten så fick jag reda på i förrgår att jag fått jobb på strand i sommar! en hotellanläggning på öland med fet nattklubb där jag isf ska jobba som entrevärdinna/garderobiär... dom var här uppe i stöten för typ 3 veckor sen och rekryterade folk o alla andra gick in på intervju så då gjorde jag också det, bara för att testa liksom.. så ringde han i förrgår o sa att dom ville erbjuda mig den tjänsten men jag sa att jag behövde några dar o tänka på det.. så i slutet av veckan ska jag ge honom besked.. o jag har ingen aning om hur jag ska göra!? de vore chill med en sommar på öland..men jag har ju lägenheten i sthlm o alla polare i sthlm.. men i sthlm har jag inget jobb..men de kan väl inte va så svårt o fixa? ääh vet inte va ja ska göra.. men de löser sig nog :P..

nu ska jag chilla lite till :p sen kanske dra till bakfickan o spela pingis? vi har gjort de 2 dar i rad nu, de är skitroligt.. o köra rundpingis som man alltid gjorde när man var yngre.. fast vi brukade mest köra straffpingis i skolan, ni vet när man får smasha den som förlorar på ryggen? ja körde alltid med bara killar så dem bruka va snälla mot mig :P.. men jag fick några röda bollar på ryggen.. men de va kul haha.. fan jag vill inte att säsongen ska ta slut!! vill stanna här o åka bräda o festa o ha kul! =(..

nobody puts baby in a corner.


yees nu har man varit i sthlm.. 2 veckor sen nu ifs :P.. seg på o uppdatera.. sthlm va nice som fan iaf :D vi drog direkt till cosmo o satte oss o spela. jag gick 1000 back första dagen, men andra dagen gick jag 6000 plus så d va lungt ;).. så tredje dagen gick vi på stan o jag köpte en ny snowboard (äntligen!!) och en ny kamera (också äntligen!!) och sen 2 t-shirtar. sista dagen gick jag 3000 back så jag gick totalt plus 2000 på resan så det är ändå najs =)...


nu är det bara 4 veckor kvar av säsongen.. tiden går så jävla snabbt.. sedan kommer man komma hem till vår i sthlm med sol och utomhusskate! chill.. har inga planer på vad jag ska göra när jag kommer tillbaka till sthlm.. men jag får väl ta det som det kommer haha så brukar jag göra o det brukar gå bra :).. har sparat ihop lite pengar så klarar mig ett tag :P.. annars får jag väl bli pokerpro lr nått haha..

nu ska jag ta en dusch o fixa mig.. ska jobba ikväll.. 18-01.30 kommer bli segt för de lär knappt va nå folk alls då söndagar är bytesdagar o all personal drar till HC.. men men.. imorn är jag ledig o då blire bowling o sen måndagsklubben! soo long

Stooooooockhooooooolm!!!



HAHA imorn drar jag o min pokerkompanjon till stockholm för o röja cosmo lite.. fick spontanimpulsryck o fixa ledigt imron o boka bussen =)... så najs.. så imorn kväll kommer vi sitta på casino cosmopol med alla pokerhajar! sen åker vi hem onsdag morgon..! shoppa ska hinnas med också.. kommer bli skitflummigt o va tillbaka i sthlm, har ni ens nån snö!? see ya there!

Like a lady.

äh...skulle ändra bilden här till vänster men den blev lite för stor men jag orkar inte fixa o ändra :P så det får vara så!!
idag har jag varit ute o åkt bräda, som alla andra dagar :P.. sen gick jag vickan o anja o badade faktiskt haha.. vi har ett badhus här, har fan inte badat i badhus på flera år... bubbelpool finns de me =) så de va skönt... igår va vi o bowlade i 2½ timme haha.. sjukt länge men de va kul =).. o i förrgår vare hårdrockstema på HC.. så jävla kul o se alla som "klätt ut" sig.. själv hade jag nitar o svart o trasiga strumpbyxor.. blev fotad också men bilderna har inte kommit upp på deras hemsida än.. men ska bli kul o se sen.. har 2 bilder så länge från simons kamera!






det dryga var att jag dagen innan tappat bort min mobil nånstans i backen när jag va ute o åkte.. så jag hade nytt simkort o lånat en gammal mobil av alexsandra här.. o sen blev jag så jävla full så när vi skulle hem i taxin från HC så lacka vickan på mig för att jag satt o smsa när jag va så full så då la jag bort mobilen o sen när jag kom hem hade jag den inte.. så jag måste ha glömt den i taxin.. men nu har jag fått låna en ny mobil från jens haha.. o den tänker jag fanemej inte slarva bort =)...

 ikväll ska vi till harrys o röja! ska bli soft, har inte varit där än.. så nu måste jag börja fixa mig o sen blire nog förfest här i senja eller så åker vi ner till sälen by till anton o valle...!!
tjohej

RSS 2.0