how can I decide whats right when you´re clouding up my mind?

   

tjohej! bilderna är från förra måndagen då vi körde först en liten pokerturnering (därav brillorna) med förkrök och sedan drog till tipi! jag hade jävligt kul den kvällen, dessvärre blev jag lite för full och kommer inte riktigt ihåg allt :P.. däremot spydde jag inte o det är ju alltid bra haha.. ikväll blire måndagsklubben igen på tipi men den här gången ska jag hålla mig lite nyktrare!! men bara lite ;)... har varit lite småsjuk nu några dar.. fortfarande snuvig men what the hell... vill åka bräda!!! men de är slaskväder också.. imorgon kanske de blir lite åkning.. om jag inte är för bakis o det är dåligt väder :P hehe... på onsdag ska jag simon o jocke dra till mora o shoppa! ska bli najs.. ska köpa ny locktång för min har gått sönder (snyft!!).. sen lite nya kläder och kanske en kamera eftersom min kamera pajja precis innan jag drog hit också!
igår va jag o jobba.. kom typ 20 pers på hela kvällen haha så jävla dött... så jag simon, petter o kenneth satt o snacka typ.. prata om tatueringar o så.. vill tatuera mig!!! kom på en idé till en tatuering jag vill ha också.. så jag rita upp den på underarmen när jag kom hem haha.. en pinuppatjej i ett cocktailglas som håller två ess och massa cash typ haha.. skulle va assoft tatuering men ingen jag skulle kunna göra på riktigt o ha för alltid.. satt o googla massa bilder när jag kom hem..



men men.. lär ju inte tatuera mig förrns jag är riktigt jävla bestämd för något jag skulle vilja ha resten av livet typ..
nu ska jag fixa mig inför kvällen!! hoppas ni har de najs! puss

RSS 2.0