party...poker! =)



hah tror  ni jag har tvättat än?! svar: nej! =) får se när de blir tid till det.. börjar krisa lite på trosfronten men man får väl ha dom där gamla fula eller obekväma.
idag har jag varit på ikea med mamma och lillasyrra jennie. de va kul me dom som alltid =) jag och syrran gick runt på ikea och gjorde roliga ljud när vi slängde oss på alla sängar.. så skrattade vi ihjäl oss, då ville mamma inte gå med oss längre för hon tyckte de va pinsamt :P...
hittade ett tvbord som mamma köpte till mig då min tv för närvarande står på golvet heheh :P... sen åkte vi hem till mig och jag bjöd på bullar som jag baka i förrgår och så skulle vi skruva ihop mitt tvbord, men nej då visade det sig att man va tvungen o ha en skruvmejsel och en hammare o de har ju självklart inte jag hemma :P bor man ensam tjej så gör man. men på lördag ska vi på marknad i malmköping och då lova mamma att dom skulle komma och hämta mig lite tidigare så kunde hon ta med skruvmejsel o hammare o hjälpa mig fixa då. :)
häromdan sa en polare till mig att gå in på partypoker för han hade fått någon slags bonus där så han antog att jag också borde fått det. spelar aldrig där längre så har inte varit inne på kanske 2 månader. men yes jag hade en bonus på 45 dollar.. =) men självklart fanns de en hake tänkte jag, och mycket riktigt man var tvungen att spela ihop 175 pp poäng för att kunna ta ut dem typ (man får in typ max 10 poäng per dag). anyways så spelade jag upp dom 45 dollarna till 230 dollar, så var jag inne på mitt konto sidan typ, så stod det tillgängligt:185 i spel:0 låst:45 typ.. så då började det gå upp för mig att jag kanske kunde ta ut de där 185 dollarna?! sagt och gjort :D nu väntar jag bara på att dem ska komma in på mitt konto..!
imorgon ska jag till mitt nya jobb för o kolla läget hur trafikledningen sitter, skriva ett prov samt bli fotad. de ska nog gå bra.. däremot måste jag gå upp 07.50 då david hämtar mig 08.30 :/.. och nu är kl 02.40 så det blir inte så mycket sömn.. sen blir det förhoppningsvis en sväng till cosmo och på lördag blir det marknad och sedan utgång på kvällen! =)
nu måste jag försöka sova! hoppas ni har de bra allihopa!!! pussar /yours

this day.



wzuuuuup?! =)
sitter hemma och har tråkigt.. ska iväg och träffa jessi lite senare.. orkar inte fixa i ordning mig än :P men snart.. de är ju trots allt kul o fixa sig, sminka sig, fixa hår, ta på sig roliga kläder =).. wiie..
har legat hemma hela dagen idag, lirat lite nätpoker o bara chillat.. har dock inte gått så bra på pokerfronten, en sån där dag där INGET funkar, man spelar precis som vanligt men nej, det går bara inte.. får man väl bra händer så träffar man inte.. och när man väl träffar ngt bra är det ngn som har bättre.. aja nya tag imorn ist..!
i helgen var en kille som heter sam här som är från tyskland. jag träffade honom på koh tao i thailand. så hade jag råkat lova honom att han skulle få bo hos mig om han kom till stockholm (han var i sverige, skara med jobbet). trodde inte han skulle komma till stockholm, men iaf så kom han i fredags, och jag fick lite smått panik över att jag skulle behöva va tvungen att prata engelska en hel helg och agera värdinnna i stockholm.. men de löste sig för han hade några andra polare här i stockholm som han kunde bo hos på fredagen då han kom. däremot va jag ute på lördagen och så hördes vi på sms och bestämde oss för att ses. så sluta det med att han sov hos mig på lördagen ändå. men de gick bra med engelskan, eller ok iaf :P... så flög han hem till tyskland igår.
sa jag att jag börjar jobba första 1 augusti btw?? :) de blir nog bra.. skönt med lite rutiiiineeeeerrrrrr :P lr huuuur.
ajaaaaaaah nä duuuuuu ska man ta o duscha kanske!? städa lite kanske också?! fan måste tvätta. skit också. orka :P.. får bli imorn kanske..! nej tack och hej!

home sweet home.


-blir tatuerad i bangkok-

hemmmmmmmmmma landat och gjort mig hemmastadd igen :P.. var ifs 1½vecka sen jag kom hem.. hehe. har åkt med david på jetpak hela veckan, hade ju sån flyt när jag kom hem så jag fick jobb dirr typ :P.. frågade min polare om dem behövde chaufförer och då sa han ja vilken timing, jocke som kör för samma åkare som mig ska sluta i slutet av månaden så du kan ta hans tjänst.. fett soft ja behövde inte ens gå på intervju, fick åka med några dar sen bestämma om jag ville ha d lr inte =).. så det blir nog bra..!

här kmr lite najsiga bilder från asien:
orkar inte lägga upp så många så ni får kolla på facebook om ni vill se fler, har laddat upp 196 st där :P



nu ska jag laga mat, kolla på tv, spela nätpoker och chilla :) puss

london baby!

jag har tatuerat mig!!! haha helt sjukt =) jag och vickan gjorde det sista kvallen i bangkok! 250 spann fick jag betala typ, billigt o bra :P.. gjorde inte ont alls typ! aja nu sitter jag pa flygplatsen i london och vantar pa att fa ga pa mitt flyg till vasteras.. sen maste jag ta buss darifran.. och min vaska ar forsvunnen =(.. skriver mer nar jag kommit hem! senaste dygnet har varit KAOS kan jag bara saga..! sen undrar jag vem fan d ar som laser min blogg? det ar 2 aterkommande javlar o jag har ingen aning om vilka :D ni far garna skriva pa kommentarsfaltet vilka d ar for jag ar NYFIKEN! och vem fan har varit inne pa min blogg SJUTTON ganger idag?! haha TELL ME i am NYFIKEN.. nu tar min internettid slut strax sa gotta go! hors sen tjohej

RSS 2.0