back in town.



wohooo tillbaka i sthlm o i min lägenhet igen! så jävla skönt :D har ifs varit hemma nästan 1 vecka nu :P men har haft fullt upp.. kom hem i tisdags, drog till cosmo i onsdags och torsdags och sedan i fredags var jag ute o träffade louiiiise =).. va på magenta och sen gick vi till white room (HAHA).. va där till kl 5 då dem stängde sen blev det fyllekäk på max och sedan drog jag o träffa en polare.. och i lördags va vi först på söder sen drog jag till ace o träffade elin och elin :) samma visa där, stanna till stängning sen fyllekäk på max o sen träffa jag en polare jag inte träffat på typ 1 år :P.. kul iaf :)..  ikväll blir det nog cosmo en sväng.. eller filmkväll.. får se :) tjohej


I want to break free.



tjohooooo.. life in stöten is goooooood =) solen skiner och jag är glad :D.. så nice i backarna nu, strålande sol och mjuk snö.. så ska man hoppa o leka ska man passa på o göra det nu, känns inte ett skit om man ramlar.
idag har jag och simon varit nere i sälen by och satt in pengar på banken och varit på systemet o käkat lunch o handlat lite.. jag hittade 2 skitsnygga tavlor som jag köpte :D 145 spänn styck, asbilligt ju!

fina va? :D
ni kan få gissa vad jag ska göra ikväll... jooooo bowling o måndagsklubben såklart!! very naaaaajs..
igår kom min familj upp hit också o ska va här en vecka.. så ska åka massa bräda med lillasyrran!
nej nu ska jag duscha och fixa mig o så.. sen bär det iväg till bowlingen!
hade bra heeeeeeeeeeej

RSS 2.0